October 27, 2021

news

My WordPress Blog

FSK tregon ushtrimet që i kryen vazhimisht, “Rangersat” e ardhshëm

FSK tregon ushtrimet që i kryen vazhimisht, “Rangersat” e ardhshëm
ju sjellim disa pamje te cilat i bejn FSK ja

FSK-ja qdo dit e me shum po forcohet me pregaditjet dhe me rritjen e kapaxitetit qe po e ben qdo dit e me shum