October 27, 2021

news

My WordPress Blog

Po ndertohet“Bondsteel-i” Shqiptar në Kodrën e Cërrnushës do të ketë sistem raketash

Kujtojmë që ditë më parë është marrë vendim që të ndërtohet baza us htarake në “Kodrën e Cërrnushës”, që do të përdoret nga pjesëtarët e FSK-së.

Ndryshe, Kodra e Cërrnushës është e lartë 1010 metra, dhe nga aty shihet si në pëllëmbë të dorës qyteti i Vushtrrisë, qyteti i Mitrovicës, qyteti i Mitrovicës së Veriut, Zveçani si dhe një pjesë e Zubin Potokut.

“Kuptohet që kjo bazë do ti ketë të gjitha kapacitetet për mbr ojtjen territoriale të Republikës së Kosovës, por ende nuk dihet sistemi rak etor apo më mirë të themi kundër-ajror i cili do vendoset aty sipas disa informacioneve, për shkak se kjo kodër është parë si pikë strategjike nga FSK dhe e përshtatme për gjdo lloj sistemi, lloji i tyre nuk dihet por besohet që sigurisht do jetë sistem i porositur nga Amerika.” “Pat riot Mis sile”

Për më shumë kjo video tregon qartë pozitën e bazës