December 3, 2021

renew done

My WordPress Blog

Nga 1 deri ne 10 si e vlerosni punen e Ushtris se Kosoves

Nga formimi i Ushtris se deri me sot ata kan nje angazhim majft te madh ne sigurin e shtetit dhe vendit siq dihet ata nuk kursejn asgje vetem te arrin qellimin i mbrojtjes se vendit.

Puna e Ushtris eshte nder dhe krenari per qdo qytetar qe duhet ti rrespektoj, ata punojn 14-h per mbrojtjen e teritorit te vendit ton,te gjith kritikat dhe sygjerimet i pranojm shar koment pa ofendime