September 21, 2021

news

My WordPress Blog

Ndalohen disa qytetar serb po vin me jetu ne Veri nga serbia

Disa gra dhe burra jan par nga policia tek po hynin ne malet e kosoves jan ndalur dhe jan marr ne pytje.

Ata kan deklarur se jan ne hall te madh pasi qe serbia po ju ben presion qytetarve qe jetojn ne fshatra te fella nuk kemi perkrahje atje

Ndersa ne Veri te mitrovices kemi shum familjar dhe i kan kushtet e mira per kete arsye kemi vendos me ardh me jetu ketu