September 21, 2021

news

My WordPress Blog

Ekskluzive: nje grup serb provokojn Njesin Speciale arre stohen

Disa te rinje serb u arrestuan pasi qe gjuajten me gur ne drejt policis dhe kan provokuar situaten

Disa nga ishin te pregaditur per kete ata se pari i jan afruar policis duke shar e fyer, pastaj kan provuar ti gjuajn me gur.

Por policia si ka lejuar dhe menjeh i ka lidhur dhe i ka derguar ne mbajtje, kan reaguar disa tjer qytetar serb aty afer por njesia speciale e ka situaten nen kontroll