January 17, 2022

renew done

My WordPress Blog

Nga 1 deri ne 10 si e vlerosni punen e Policis se Kosoves

Siq dihet Polica ka nje angazhim majft te madh ne sigurin e shtetit siq dihet ata nuk kursejn asgje vetem te arrin qellimin e siguris se qytetarv.

Puna e policis eshte nder dhe krenari per qdo qytetar qe duhet ti rrespektoj, ata punojn 14-h vetem e vetem te sigurohet jeta e qytetarve, te gjith kritikat dhe sygjerimet i pranojm