September 21, 2021

news

My WordPress Blog

42 automjete Ushtarake i shtohen Ushtris se Kosoves

Nga shteti qe i dhuroj është njoftuar se ushtrisë së Kosov i janë shtuar 42 automjete ushtarake amerikane

Liria, shteti i pavarur dhe ushtria na japin identitetin dhe krenarinë
Një takim me komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Ushtrisë së Kosovës i është shtuar një kontingjent prej 42 automjetesh ushtarake amerikane. Liria, shteti i pavarur dhe ushtria na japin identitetin dhe krenarinë