January 16, 2022

renew done

My WordPress Blog

ROSU ishte UÇK pamjet, shprendajeni

ish Deputeti ka postuar disa fotografi të ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UCK) para 20 viteve.

Përmes një përshkrimi ai ka thënë se kjo ishte koha kur ushtarët e UCK-së ishin ROSU, FIT, Njësi Speciale, Forca Komando – alfa dhe omega për misione të pamundura, transmeton Indeksonline.

Në të njëjtën kohë, ai shprehet krenar me këto forca duke thënë se tradita vazhdon.

“Para 20 viteve, koha kur edhe ne ishim ROSU, FIT, Njësi Speciale, Forca Komando – alfa dhe omega për misione të pamundura.
Krenar me ju.
Tradita vazhdon..