January 14, 2022

renew done

My WordPress Blog

Polici i cili ktheu mbrapsht Vucic-in mos u afro as një hap me afer

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç, pavarësisht ndalesës nga ish kryeministri Ramush Haradinaj, ai kishte provuar sërish mori rrugën në drejtim të Drenicës për të vizituar fshatin Banjë të Skenderajt.

Por aty Vuçic nuk mundi të kalojë. U ndalua dhe u kthye mbrapsht nga Policia e Kosovës

E lajmin se duhet të kthehet prapësht, Vucicit ia dha një epror i policisë së Kosovës. Ka qenë zyrtari i policisë, Vllaznim Surdulli nga Gjilani, ai i cili u ballafaqua dje me presidentitn serb.