December 3, 2021

renew done

My WordPress Blog

Policia dhe Inspektorati dhe Prokuroria pritet të marrin masa ndaj policit boshnjak!

Pas publikimit të këtij artikulli, organet përgjegjëse janë marrë me rastin ne fjal.

Policia e Kosovës në bashkëpunim me Inspektoratin dhe Prokurorinë kanë filluar hetimet për këtë pjesëtar të PK-së.

Po ashtu, mësohet se shume shpejt pritet të merren masa për gjuhën e përdorur nga Safet Sajo Civovic, i cili punon në pikën kufitare Kullë, ska vend per ksi tolerim ne policin e kosoves