October 27, 2021

news

My WordPress Blog

Jep Deklarat Vuçiq: Ma përpara vdes e Kosovën s’do ta pranoj kurr

Nje pytje i behert ne deklaraten qe dha Vuqiqiq “Serbia është gjithmonë e gatshme ta vazhdojë dialogun me Prishtinën nën kujdesin e Bashkimit Evropian, por gjithashtu duke respektuar pozicionin e Shteteve të Bashkuara, si dhe pozicionet e Rusisë dhe Kinës”, tha sot presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Ai kështu u përgjigj në pyetjen e gazetarëve se çfarë u thotë atyre që thanë se Serbia do ta njohë Kosovën, ndërsa shtoi se ai më përpara do ta vendoste “kokën mbi cung” sesa ta nënshkruante ndonjë dokument për njohjen e Kosovës.