October 23, 2021

news

My WordPress Blog

Njësia Speciale bastisje në Zubin Potok konfiskim dhe sekuestrim te pasuris

Me Departamentin i Tatimore dhe Inteligjencës ka zhvilluar një aksion kontrolli bastisje në Zubin Potok, në katër lokacione nën dyshimin se janë kryer veprimtari të kundërligjshme.

Sipas ATK-së, është zhvilluar me sukses dhe pa ndonjë problem, ku në mbështetje të zyrtarëve të DHTI-së kanë qenë Policia e Kosovës, përkatësisht nga Njësia Speciale dhe është zhvilluar.

Gjatë këtij aksioni janë sekuestruar prova materiale, si USB dhe dokumentacion tjetër që dëshmojnë shmangie tatimore, vlera e faturave fiktive të lëshuara dyshohet të jetë mbi 4 milionë euro”, thuhet në njoftimin e ATK-së.