October 23, 2021

news

My WordPress Blog

Ministri Serb: Kosova nuk mund te ketë Ushtri! sepse kemi marrveshje

Nebojsa Stefanoviç thotë se Kosova nuk mund të ketë ushtri, kjo eshte pun e kryer sipas tij, për shkak se në rezolutën 1244 thuhet se nuk mund të ketë ushtri tjetër në Kosovë përveç KFOR-it. jemi marr vesh ne 1999

Kjo qka ka ndodh ne kosove eshtë plotësisht e pakuptimtë Sipas Rezolutës 1244 dhe të gjitha akteve të tjera ndërkombëtare, nuk mund të ketë ushtri tjetër në Kosovë përveç KFOR-it.

Dhe Prishtina vazhdimisht po përpiqen tee ashtuquajturat forca të sigurisë në të ashtuquajturën ushtri, gje qe do te ket pasoja te renda kosova nese vazhdon keshtu.

për të cilën ata nuk kanë të drejtë dhe ne u tregojmë të gjithë partnerëve ndërkombëtarë se ata nuk kanë të drejtë ta bëjnë atë.

Dhe në atë mënyrë, ata vetëm mund të rrazikojnë më tej sigurinë e serbëve”, thotë Stefanoviç për Kosovo pvmjet eksklvzive