October 22, 2021

news

My WordPress Blog

Ushtria e Kosovës ka dal në terren pas vërshimeve

Disa pjesë të vendit janë në gjendje të rënduar për shkak të vërshimeve. Në ndihmë qytetarëve u ka dalë edhe Forca e Sigurisë së Kosovës. Ekipet e Kërkim – Shpëtimit

“Pas gjendjes së krijuar me reshjet në nivel vendi, Forca e Sigurisë së Kosovës ka ngritur gjendjen e gatishmërisë, ku gjatë orëve të vona ka realizuar operacionet e Kërkim – Shpëtimit në disa lokacione

Ekipet e Kërkim – Shpëtimit të Gardës Kombëtare të FSK-së janë mbështetura nga Kompania për Operacione Civile dhe Policia Ushtarake e FSK-së dhe në bashkëpunim me Policinë e Kosovës.

Operacionet janë realizuar me sukses dhe kanë arritur të evakuojnë qytetarë të ngujuar në shtëpitë e tyre.