October 23, 2021

news

My WordPress Blog

SHBA-t i jep 950 autoblinda Kosovës, sa dyfishi i Serbisë

70 blinda për transport strategjik priten të zbarkojnë në Kosov nga US ARMY (dërgesa e parë) dhe ne muajt në vazhdim do vijnë dhe 180 te tjera.

Kosova do i paguaje Amerikës vetëm 15 milione Euro për to, ndërsa pjesa tjeter vjen si shperblim per punen e mire dhe kontributin e Forcave të Armatosura.