January 15, 2022

renew done

My WordPress Blog

Aksion i Krimeve Ekonomike në Mitrovicë

Në fshatin Gushavc të Mitrovicës, Krimet Ekonomike kanë realizuar një aksion në kërkim të disa aparaturave për prodhim të bitcoins.

Burimet thonë se banorët e fshatit janë organizuar dhe kanë kundërshtuar këtë aksion.

Lajmi është konfirmuar edhe nga burime brenda Policisë në Mitrovicë.

Ne do t’ju mbajë të informuar për detaje shtesë.