January 14, 2022

renew done

My WordPress Blog

Kosova është për herë të parë nikoqire e një stërvitjeje të udhëhequr nga Ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Kosova është për herë të parë nikoqire e një stërvitjeje të udhëhequr nga Ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në territorin e saj.
Trupat e Kosovës po marrin pjesë në stërvitje të ndryshme, në kuadër të manovrës “Defender-Europe 21”, në Kosovë, Shqipëri dhe Kroaci.
Qeveria e Kosovës